
Υλικά
2 αυγά100 γρ ζάχαρη
100 ml γάλα φρέσκο
100 ml καλαμποκέλαιο
250 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
15 γρ. μπέικιν
1 βανίλια
ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
2 κ.σ. κακάο
100 γρ. λευκή σοκολάτα
100 γρ. μαύρη σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.Ρίχνουμε το γάλα και το λάδι.
Σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε σιγά - σιγά το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Τέλος ρίχνουμε τη βανίλια με το ξύσμα.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μπολ.
Στο ένα ρίχνουμε το κακάο κοσκινισμένο.
Βάζουμε μείγμα στα φορμάκια και από πάνω βάζουμε ψιλοκομμένες σοκολάτες.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο για 20 με 25 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou