Τηγανόψωμα γεμιστά με τυριά χωρίς τηγάνι και χωρίς λάδια

ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ

Υλικά 

Για το Ζυμάρι

  • 900 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 500 ml νερό (περίπου)
  • 1 φάκελο ξηρή μαγιά
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • χλιαρό νερό όσο πάρει

Για τη Γέμιση

  • 300 γρ. φέτα,
  • 100 γρ. ανθότυρο,
  • 200 γρ. κίτρινα τυριά
Ψήσιμο στους 200 βαθμούς σε καυτό φούρνο.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού