Μοσχαράκι γιουβέτσι που λιώνει



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ

Γλύκισμα το φαγητό!!!
Γιουβέτσι μοσχαράκι που λιώνει φέτα ψωμί και... πάμε !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΤΕΝΙ το μισοβράζω πρώτα και μετά το σοτάρω με ΚΡΕΜΜΥΔΙ ψιλοκομμένο.
Σβήνω με ΚΡΑΣΙ και έπειτα ρίχνω 3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ περασμένες από το μούλτι, μισό κουτάλι ΠΕΛΤΕ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΚΑΝΕΛΑ και ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ και ζεστό ΖΩΜΟ που έχω κρατήσει και σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας.
Σοτάρω το ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ πρώτα και μετά το ρίχνω στο ΚΡΕΑΣ είτε το αφήνω στη κατσαρόλα είτε το βάζω σε πήλινα στο φούρνο.


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ