Πεντανόστιμη Μελιτζανόπιτα



ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΤΑ

Μελιτζανόπιτα θεϊκή για τους λάτρεις της μελιτζάνας!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνω 3 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, καθαρίζω την περισσότερη φλούδα και τις κόβω σε κυβάκια.
Τις σοτάρω σε μεγάλο βαθύ τηγάνι, ρίχνω 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ σε ροδέλες, 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ, 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ, 2 ΚΑΡΟΤΑ τριμμένα και 1 ΝΤΟΜΑΤΑ κομμένη σε κυβάκια.
Σοτάρω για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνω 1/2 ποτηράκι ΚΡΑΣΙ και αφήνω μέχρι να πιει εντελώς τα υγρά.
Αφήνω να κρυώσει, ρίχνω 2 ΑΥΓΑ, 400 γρ, ΦΕΤΑ, 2 χούφτες ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, λίγο ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
Χρησιμοποιώ ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΑΧΝΩΝ. 
ΛΑΔΩΝΩ και στρώνω 3 ΦΥΛΛΑ κάτω, βάζω τη ΓΕΜΙΣΗ και 3 ΦΥΛΛΑ πάνω τσαλακωτά.
Χαράζω και ψήνω στους 180 βαθμούς για μια ώρα!


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Πεντανόστιμη Μελιτζανόπιτα