Σοτάρουμε το κρέας στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, το ξυλάκι κανέλας, αλάτι, πιπέρι και βραστό νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει.
Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε όλο το περιεχόμενο της κατσαρόλας, αφαιρούμε το ξυλάκι κανέλας και ψήνουμε στο φούρνο.
Ελέγχουμε το νερό, βάζουμε πάντα ζεστό, και μόλις βράσει ρίχνουμε το κριθαράκι.
Αφήνουμε για μισή ώρα (πάντα να ελέγχετε το νερό!!) στους 180 βαθμούς.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!