ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάω με το μίξερ 100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ και 100 γρ. ΑΧΝΗ να αφρατέψουν.
- Σε μπαιν μαρί λιώνω 200 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ και 100 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
- Τα ενσωματώνω στο μίγμα με 4 κ.σ. ΡΟΥΜΙ. (Εγώ έβαλα κονιάκ και 1 κ.σ. ινδοκάρυδο.)
- Αφήνω το μίγμα στο ψυγείο μια ώρα.
- Πλάθω μπαλάκια και τυλίγω σε ΤΡΟΥΦΑ ΜΑΥΡΗ και ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ και ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ.