Υλικά
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
- 1 ποτήρι πορτοκάλι χυμό και το ξύσμα του
- 2 κ.σ μπέικιν
- μισό κ.γ. σόδα
- 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ
Εκτέλεση
- Βάζουμε το χυμό, το ξύσμα, το λάδι και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη να λιώσει η ζάχαρη.
- Ρίχνουμε το μπέικιν, τη σόδα και το αλεύρι.
- Ζυμώνουμε και πλάθουμε το σχέδιο που θέλουμε.
- Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε σε λαδόκολλα για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς με αέρα ή αντιστάσεις.
Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου