Ζουμερό ψαρονέφρι στο σχαροτήγανο



ΖΟΥΜΕΡΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω το ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ σε κομμάτια, το ΛΑΔΩΝΩ και αφού κάψει καλά το σχαροτήγανο το ρίχνω και στο τέλος προσθέτω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και σερβίρω με μπόλικο ΛΕΜΟΝΙ.
Συνόδεψα με σαλάτα, πατάτες και τζατζικάκι απαραίτητο!


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Ζουμερό ψαρονέφρι στο σχαροτήγανο