Κολοκυθοκεφτέδες


ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά για 12 με 13 κεφτέδες:
2 κολοκύθια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
1 αυγό
150 γρ. φέτα
φρέσκο δυόσμο
4 με 5 κολοκυθοανθούς σε κομματάκια
1 πατάτα τριμμένη
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
λίγη φρυγανιά
1 φλιτζάνι τσαγιού φαρίνα
αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού τρίψουμε το κολοκύθι ρίχνουμε λίγο αλάτι και αφήνουμε για καμιά ώρα να βγάλει τα υγρά του.
Ύστερα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τηγανίζουμε σε λάδι ελαφρύ ή ψήνουμε αν θέλουμε... άλλα έχει άλλη γεύση το τηγανιτό!
Σερβίρουμε με τζατζικάκι ή σκέτο γιαούρτι με λίγο δυόσμο.




Credits:
Ευαγγελία Γκιαούρη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κολοκυθοκεφτέδες