Υλικά (για 12 με 13 κεφτέδες)
2 κολοκύθια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
1 αυγό
150 γρ. φέτα
φρέσκο δυόσμο
4 με 5 κολοκυθοανθούς σε κομματάκια
1 πατάτα τριμμένη
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
λίγη φρυγανιά
1 φλιτζάνι τσαγιού φαρίνα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού τρίψουμε το κολοκύθι ρίχνουμε λίγο αλάτι και αφήνουμε για καμιά ώρα να βγάλει τα υγρά του.
Ύστερα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τηγανίζουμε σε λάδι ελαφρύ ή ψήνουμε αν θέλουμε... άλλα έχει άλλη γεύση το τηγανιτό!
Σερβίρουμε με τζατζικάκι ή σκέτο γιαούρτι με λίγο δυόσμο.
Δημιουργός συνταγής: Ευαγγελία Γκιαούρη