Σιροπιασμένα νηστίσιμα Μηλοπιτάκια με φύλλο κρούστας



ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι, με 400 γραμ. ΖΑΧΑΡΗ και 300 γραμ. ΝΕΡΟ και το αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε στη μέση 1 πακέτο ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ και αυτά τα διπλώνουμε στη μέση.
Τα λαδώνουμε με ΒΙΤΑΜ ΛΙΩΜΕΝΟ.
Τρίβουμε 4 ΜΗΛΑ και τα ανακατεύουμε με 200 γραμ. χοντροκομμένα ΚΑΡΥΔΙΑ, 200 γραμ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, 100 γραμ. ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ και ΚΑΝΕΛΑ τριμμένη.
Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο κρούστας και τυλίγουμε μπαστουνάκια.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και μόλις βγουν από το φούρνο, τα σιροπιάζουμε.


Credits:
Άννα Γιαννούλη
Με ό,τι έχει το ντουλάπι! - Me o,ti exei to ntoulapi!
Σιροπιασμένα νηστίσιμα Μηλοπιτάκια με φύλλο κρούστας