Ραβανί αφρός της Γκόλφως (Βίντεο)

ΡΑΒΑΝΙ ΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Υλικά

  • 8 ασπράδια
  • 6 κρόκους
  • 1 1/3 κούπας αλεύρι φαρίνα (230 γρ.)
  • 1 1/3 κούπας σιμιγδάλι ψιλό (230 γρ.)
  • 1 1/3 κούπας ζάχαρη (340 γρ.)
  • 1 βανιλέτα ή 2 βανίλιες
  • 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
  • 4 κουταλιές σούπας γάλα
  • 5 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • ξύσμα πορτοκαλιού

Σιρόπι
  • 3,5 κούπες ζάχαρη
  • 3,5 κούπες νερό
  • 1 φλούδα πορτοκαλιού
  • 1 βανίλια
  • 150 γρ. βούτυρο
  • βράζουμε το σιρόπι περίπου 7 λεπτά.

Ψήνουμε το γλυκό μας περίπου ανάλογα τον φούρνο στους 170 βαθμούς πάνω κάτω εστία 30 λεπτά.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!