Μπακαλιάρος τηγανητός



ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ

Για 'μένα το καλύτερο φαγητό!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η διαδικασία για τον ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ είναι η εξής:
Κόβουμε σε κομμάτια και τον ξαρμυρίζουμε για 48 ώρες αλλάζοντας τακτικά το νερό.
Εμένα έμεινε παραπάνω γιατί ήταν λίγο χοντρό το κομμάτι.
Ξεπλένουμε πολύ καλά, τον στύβουμε λίγο με τα χέρια να φύγουν τα πολλά υγρά, τον ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ πολύ καλά και το τηγανίζουμε σε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, γυρνώντας τον δυο - τρεις φορές να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές και να ψηθεί καλά από μέσα.
Η θερμοκρασία μέτρια προς δυνατή!!
Το σερβίρουμε με μπόλικο ΛΕΜΟΝΑΚΙ!


Credits:
Marina Hatzidaki
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μπακαλιάρος τηγανητός