Πατσαβουρόπιτα αλμυρή



ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΑΛΜΥΡΗ

Είναι κάτι ανάμεσα σε ζαμπονοτυρόπιτα και πίτσα.
Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει σε ένα μόνο κομμάτι!

Για ένα ταψάκι 34x24 τα υλικά είναι: 
1 πακέτο ψιλά φύλλα κρούστας,
1 πλάκα βούτυρο λιωμένο,
3 αυγά,
1,5 φλυτζάνι γάλα.

Για τη γέμιση 
6 φέτες γαλοπούλα
6 φέτες γκούντα σε κομματάκια,
2 κ.σ. κεφαλοτύρι
200 γρ. φέτα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε βουτυρωμένο ταψί βάζουμε τα φύλλα σουρωτά και τα ραντίζουμε με το βούτυρο.
Στη μέση τοποθετούμε τη γέμιση και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα πάντα σουρωτά.
Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και έπειτα ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά με το γάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή έως ότου να ροδίσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Μην αγχώνεστε αν σπάνε τα φύλλα, όσο πιο πολλά τόσο πιο φουσκωτή γίνεται αυτή η πίτα.


Credits
Anastasia Anastasia Anastasia
Με ό,τι έχει το ντουλάπι! - Me o,ti exei to ntoulapi!
Πατσαβουρόπιτα αλμυρή