Γιουβέτσι κατσαρόλας με ψητό κοτόπουλο που περίσσεψε



ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

Απλό και νόστιμο!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω 1 τριμμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
Σβήνω με ΚΡΑΣΙ και ρίχνω ΝΤΟΜΑΤΕΣ περασμένες από το μούλτι, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ, λίγο ΜΠΟΥΚΟΒΟ και ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ και βράζω για δέκα λεπτά.
Ρίχνω το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και το ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ αφού πρώτα το σοτάρω με λίγο ΛΑΔΙ, έτσι μένει σπυρωτό και δε λασπώνει, και μαγειρεύω μέχρι να βράσει το κριθαράκι.


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Γιουβέτσι κατσαρόλας με ψητό κοτόπουλο που περίσσεψε