ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΠΙΤΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
Υλικά
- 1 κιλό ψιλοκομμένο κοτόπουλο μαριναρισμένο με πιπεριές κυβάκια, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, σκόνη σκόρδου
- καρότο
- καλαμπόκι
- 1 σφηνάκι κρασί λευκό
- 1 συσκευασία μικρή 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. τυριά τριμμένα
- 8 φύλλα κρούστας
- καλαμποκέλαιο για τα φύλλα
ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
- 100 γρ. γάλα η κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. τυρί τσένταρ
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
