Ρολά αφρός με κρέμα πραλίνα και σπιτική μαρμελάδα κεράσι



ΡΟΛΑ ΑΦΡΟΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ

Με κρέμα πραλίνα το ένα και το άλλο με σπιτική μαρμελάδα κεράσι
Η συνταγή είναι για ένα ρολό!

Υλικά
5 αυγά κρύα από ψυγείο
2/3 κούπα ζάχαρη
2/3 κούπα αλεύρι γ.ο.χ. κοσκινισμένο
1 κ.γ. σόδα μαγειρικής
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι

Χτυπάμε τα ασπράδια με αλάτι σε μαρέγκα στο μίξερ.
Χώρια χτυπάμε τούς κρόκους με τη ζάχαρη στο μίξερ και μετά με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε όλα μαζί απαλά. 
Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ανακατεμένο με την σόδα και τη βανίλια. 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 - 200 βαθμούς, πάνω σε βουτυρωμένη λαδόκολλα, για 12 - 15 λεπτά με αντιστάσεις. 
Τυλίγουμε όσο είναι ζεστό.


Credits:
Άννα Αννούλα
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ρολά αφρός με κρέμα πραλίνα και σπιτική μαρμελάδα κεράσι