Φτιάξτε ένα πεντανόστιμο ορεκτικό με πατάτες, τόνο και μυρωδικά!
Ιδανικό και σαν φαγητό για κάθε οικογενειακό τραπέζι!!!
αλάτι
πιπέρι
1 αυγό
1 κρεμμυδάκι πράσινο
65 γρ. φρυγανιά + 65 γρ. φρυγανιά για πανάρισμα
1 κονσέρβα τόνος Geisha σε λάδι
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια, τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε καλά.
Στραγγίζουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Στραγγίζουμε το τόνο Geisha, τον προσθέτουμε στο μπολ και ανακατεύουμε.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά
300 γρ. πατάτες καθαρισμένεςαλάτι
πιπέρι
1 αυγό
1 κρεμμυδάκι πράσινο
65 γρ. φρυγανιά + 65 γρ. φρυγανιά για πανάρισμα
1 κονσέρβα τόνος Geisha σε λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και λίγο αλάτι.Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια, τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε καλά.
Στραγγίζουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Στραγγίζουμε το τόνο Geisha, τον προσθέτουμε στο μπολ και ανακατεύουμε.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis