Το γλυκό του Σουλτάνου



ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

Υλικά
1 λίτρο γάλα
100 γραμμάρια μαργαρίνης
2 φλιτζάνια αλεύρι
1,5 φλιτζάνια κοκκοποιημένη ζάχαρη
2 συσκευασίες βανίλιας
3 φλιτζάνια καρύδας
1 μπολ με φουντούκια

Οδηγίες
Βάλτε γάλα, ζάχαρη και αλεύρι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. 
Ανακατέψτε το σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
Αφαιρέστε το μίγμα από τη φωτιά, προσθέστε τη μαργαρίνη και τη βανίλια και κτυπήστε την για περίπου 10 λεπτά με τη βοήθεια ενός μπλέντερ.
Πασπαλίστε τη βάση του ταψιού με την καρύδα χωρίς να αφήσετε κενά.
Απλώστε την κρέμα σε ένα ταψί με ένα κουτάλι.
αφήστε την στο ψυγείο για 1βράδυ.
Χωρίστε την κρύα κρέμα σε ίσα κομμάτια σε τετράγωνο σχήμα και τυλίξτε την με την καρύδα στην παλάμη σας.


Credits:
Lina Ntalagianni
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ
Το γλυκό του Σουλτάνου