Ρολά βουτύρου με αλλαντικά



ΡΟΛΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ


Υλικά για περίπου 50 τεμάχια
1200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
2 κ.σ. ζάχαρη
200 γρ. μαργαρίνη Bella σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. αλάτι
700 ml χλιαρό νερό
400 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
200 γρ. μπέικον Λακωνική
200 γρ. γαλοπούλα καπνιστή Λακωνική

Τρόπος παρασκευής:
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε κοσκινισμένο το αλεύρι σιγά - σιγά μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι! (Ίσως χρειαστεί λίγο λιγότερο ή λίγο ακόμη αλεύρι! Θα δείτε στο ζύμωμα!)
Αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει για 30 με 40 λεπτά.
Στη συνέχεια ξεφουσκώνουμε το ζυμάρι και ανοίγουμε φύλλα πάχους ενός εκατοστού.
Απλώνουμε το τριμμένο τυρί και τα αλλαντικά και τυλίγουμε σε ρόλο.
Κόβουμε το ρόλο σε ίσα μέρη και τα αφήνουμε να φουσκώσουν για μισή ώρα.
Τέλος ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 175 βαθμούς για περίπου είκοσι με εικοσιπέντε λεπτά.


Credits:
Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook.
Ρολά βουτύρου με αλλαντικά