Υλικά
1 συσκευασία φύλλο κουρού2 συσκευασίες τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
1 αυγό
πιπέρι
λίγη ρίγανη
μπέικον το οποίο το έχουμε κόψει καρέ και το έχουμε λίγο τσιγαρίσει στο τηγάνι
Γίνεται το μείγμα το οποίο απλώνουμε σε ένα φύλλο κουρού που έχουμε βάλει πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου.
Μετά σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, κλείνουνε με ένα πιρούνι τις άκρες.
Χαράζουμε ελαφρά.
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για περίπου 15 λεπτά ανάλογα το φούρνο.


Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.Γίνεται το μείγμα το οποίο απλώνουμε σε ένα φύλλο κουρού που έχουμε βάλει πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου.
Μετά σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, κλείνουνε με ένα πιρούνι τις άκρες.
Χαράζουμε ελαφρά.
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για περίπου 15 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Δημιουργός συνταγής: Παναγιώτης Κυριακούλιας