Μανιτάρια φρικασέ



ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ

Υλικά
μανιτάρια,
μαρούλι,
λάδι,
κρεμμύδι,
πράσινο κρεμμυδάκι,
πιπέρι,
αλάτι,
κορν φλάουρ,
λεμόνι

Τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια με το λάδι.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε 5 λεπτά με κλειστό το καπάκι.
Ρίχνουμε το μαρούλι, το πιπέρι και το αλάτι και τα αχνίζουμε καλά.
Προσθέτουμε πολύ λίγο νερό και βράζουμε για ένα τέταρτο.
Σβήνουμε με το λεμόνι, προσθέτουμε το κορν φλάουρ και βράζουμε για λίγο μέχρι να πήξει.


Credits:
Ευαγγελία Μιχου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μανιτάρια φρικασέ