Μακαρονάδα με γαρίδες



ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

Υλικά
γαρίδες
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
λάδι
1 κ.σ πελτέ
λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό
μακαρόνια

Σοτάρω με λίγο λάδι το κρεμμύδι με το σκόρδο σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν. 
Προσθέτω τις γαρίδες να σοταριστούν.
Σβήνω με το κρασί και αφήνω λίγο να εξατμιστεί.
Προσθέτω τον πελτέ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζω 10 - 15 λεπτά.
Λίγο πριν το τέλος προσθέτω τον ψιλοκομμένο βασιλικό. 
Σερβίρω με μακαρόνια που τα έχω βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κάψει με λίγο βούτυρο.


Credits:
Αλεξάνδρα Κυριάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μακαρονάδα με γαρίδες