Τούρτα κατσαρόλας



ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

Ένα εύκολο γλυκάκι και απολαυστικό!

Υλικά
3 πακέτα πτι μπερ
3 κουβερτούρες των 125 γρ. η μία
120 γρ. Βιτάμ σοφτ
1 κουτί γάλα εβαπορέ 400 γρ.
1 κουτί νερό
1/2 ποτήρι του νερού ζάχαρη

σαντιγί
1 Μόρφατ
1 ζαχαρούχο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
Στην κατσαρόλα έβαλα ένα κουτί γάλα εβαπορέ και ένα κουτί νερό, τη ζάχαρη και το Βιτάμ.
Με το που πήρε μία βράση κατέβασα από τη φωτιά, έριξα τις κουβερτούρες και ανακάτεψα καλά να λιώσουν.
Με το που πάγωσε ελαφρά έσπασα τα μπισκότα με το χέρι και τα πρόσθεσα.
Ανακάτεψα καλά το μείγμα, το έστρωσα στο τάπερ και άφησα να παγώσει.
Χτύπησα μόρφατ, ζαχαρούχο και άχνη, σε σαντιγί, την άπλωσα από πάνω και τέλος γαρνίρισα με κουβερτούρα.


Credits:
Κατερινα Μαδικα
Τούρτα κατσαρόλας