Ένα εύκολο γλυκάκι και απολαυστικό!
3 κουβερτούρες των 125 γρ. η μία
120 γρ. Βιτάμ σοφτ
1 κουτί γάλα εβαπορέ 400 γρ.
1 κουτί νερό
1/2 ποτήρι του νερού ζάχαρη
1 ζαχαρούχο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Υλικά
3 πακέτα πτι μπερ3 κουβερτούρες των 125 γρ. η μία
120 γρ. Βιτάμ σοφτ
1 κουτί γάλα εβαπορέ 400 γρ.
1 κουτί νερό
1/2 ποτήρι του νερού ζάχαρη
Σαντιγί
1 Μόρφατ1 ζαχαρούχο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Στην κατσαρόλα έβαλα ένα κουτί γάλα εβαπορέ και ένα κουτί νερό, τη ζάχαρη και το Βιτάμ.Με το που πήρε μία βράση κατέβασα από τη φωτιά, έριξα τις κουβερτούρες και ανακάτεψα καλά να λιώσουν.
Με το που πάγωσε ελαφρά έσπασα τα μπισκότα με το χέρι και τα πρόσθεσα.
Ανακάτεψα καλά το μείγμα, το έστρωσα στο τάπερ και άφησα να παγώσει.
Χτύπησα μόρφατ, ζαχαρούχο και άχνη, σε σαντιγί, την άπλωσα από πάνω και τέλος γαρνίρισα με κουβερτούρα.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα