Έγινε ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!!
Ρίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΝΤΟΜΑΤΑ δίκια μου και ζεστό ΝΕΡΟ.
Κλείνω τη χύτρα ταχύτητας και βράζω για 40 λεπτά.
Αδειάζω το ΖΟΥΜΙ και το κρέας στο ταψί, ρίχνω τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ και το βάζω στο φούρνο.
Βράζω μέχρι να μαλακώσουν τα μακαρόνια σκεπασμένο με λαδόκολλα για να μην στεγνώσει το κρέας. Ανακατεύω κάπου - κάπου τα μακαρόνια για να μην κολλήσουν.
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θωρακίζω το ΚΡΕΑΣ με λίγο ΛΑΔΙ από όλες τίς πλευρέςΡίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΝΤΟΜΑΤΑ δίκια μου και ζεστό ΝΕΡΟ.
Κλείνω τη χύτρα ταχύτητας και βράζω για 40 λεπτά.
Αδειάζω το ΖΟΥΜΙ και το κρέας στο ταψί, ρίχνω τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ και το βάζω στο φούρνο.
Βράζω μέχρι να μαλακώσουν τα μακαρόνια σκεπασμένο με λαδόκολλα για να μην στεγνώσει το κρέας. Ανακατεύω κάπου - κάπου τα μακαρόνια για να μην κολλήσουν.
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου