ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ
Μία άκρως απολαυστική γευστική, αφράτη, μυρωδάτη Πορτοκαλόπιτα για να συνοδέψει το απογευματινό μας καφεδάκι ΑΞΊΖΕΙ να την δοκιμάσετε!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 πακέτο ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε 2 ταψιά στους 60 βαθμούς, στον αέρα να ξεραθούν και να θρυμματιστούν καλύτερα.
1 πακέτο ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε 2 ταψιά στους 60 βαθμούς, στον αέρα να ξεραθούν και να θρυμματιστούν καλύτερα.
Ανακατεύουμε 4 ΑΥΓΑ με 1 ποτήρι τσαγιού ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ, 1 ποτήρι ΖΑΧΑΡΗ, 1 κεσεδάκι ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ και 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ.
Βάζουμε 1 φακελάκι ΜΠΕΪΚΙΝ και τα ΦΥΛΛΑ μας θρυμματισμένα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ψήνουμε σε ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ταψί 30 cm, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Σιρόπι
3 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Σιρόπι
3 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια