Φλογέρες με αλλαντικά και διάφορα τυριά


ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ

Υλικά για 8 τεμάχια (2 άτομα)
150 γρ. φύλλα για τρίγωνα πανοράματος
12 φέτες τυρί γκούντα
8 φέτες πορκέτα
8 κ.τ.σ. γαλοτύρι
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
3 κ.σ. βιολογικό σουσάμι
1 αυγό με μια κ.σ. γάλα πλήρες
σερβίρουμε με 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα σε 3 λωρίδες κατά μήκος.
Παίρνουμε μια λωρίδα, πασπαλίζουμε με πινέλο λίγο βούτυρο, βάζουμε άλλη μια λωρίδα φύλλο και πασπαλίζουμε ξανά.
Βάζουμε στην άκρη του φύλλου 1,5 φέτα τυρί, 1 φέτα αλλαντικό και 1 κ.σ. γαλοτύρι.
Κάνουμε 2 στροφές με τα υλικά, διπλώνουμε κατά 2 εκατοστά τις άκρες προς τα μέσα και συνεχίζουμε να ρολαρουμε μέχρι το τέλος των φύλλων.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία για τις υπόλοιπες φλογέρες.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για μισή ώρα με σαράντα λεπτά και από τις 2 πλευρές.
Σερβίρουμε με στραγγιστό γιαούρτι!



Credits:
Haris Kounoupis
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Φλογέρες με αλλαντικά και διάφορα τυριά