Μακαρονόπιτα



ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο2
1 γάλα εβαπορέ
4 αυγά
500 γρ. φέτα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Για το φύλλο
300 γρ. αλεύρι
μισό κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. ξύδι
νερό όσο πάρει

Ζύμωσα όλα μαζί τα υλικά για τη ζύμη, άφησα να ξεκουραστεί για λίγο και χώρισα σε 7 μπαλάκια.
Έβρασα τα μακαρόνια με λίγο αλάτι για 6 λεπτά.
Τα στράγγισα και έριξα 1 κουτί γάλα εβαπορέ.
Μέχρι να κρυώσουν το είχε απορροφήσει.
Έβαλα τα αυγά στην τριμμένη φέτα, το γιαούρτι και λίγο πιπέρι και τα ανακάτεψα όλα μαζί με τα μακαρόνια.
Έβαλα στο ταψί 4 φύλλα ένα - ένα ραντισμένα με ελαιόλαδο, από πάνω τα μακαρόνια και 3 φύλλα από πάνω, πάλι ραντισμένα με ελαιόλαδο.
Χάραξα απαλά και έψησα στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.


Credits:
Litsa Mouta
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μακαρονόπιτα