Pizza σαλίγκαροι



PIZZA ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΙ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνω ένα ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ και βάζω πάνω ΣΑΛΤΣΑ για πίτσα, ΖΑΜΠΟΝ, ΜΠΕΪΚΟΝ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (αν μας αρέσουν) και ΤΥΡΙΑ ΜΙΞ για πίτσα.
Διπλώνουμε το φύλλο κάνοντας το ένα μπαστούνι (κορμό).
Μετά κόβουμε σε κομμάτια περίπου 2cm και τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς με αντιστάσεις για 10 - 12 λεπτά ανάλογα το φούρνο .


Credits:
Παναγιώτης Κυριακούλιας
Lena's Cooking
Pizza σαλίγκαροι