Καλαμαράκια γεμιστά με φέτα, φρέσκα μυρωδικά και λιαστές ντομάτες

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Γεμίζουμε τα ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ με ψιλοκομμένα τα πλοκάμια τους, ΦΕΤΑ ΤΥΡΑΚΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ και ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
  2. Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
  3. Στο πυρέξ ή στη γάστρα βάζουμε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΟΥΖΟ. Δεν θέλει νερό!!
  4. Ψήνουμε μόνο για 20 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς.


Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis