
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Γεμίζουμε τα ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ με ψιλοκομμένα τα πλοκάμια τους, ΦΕΤΑ ΤΥΡΑΚΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ και ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
- Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
- Στο πυρέξ ή στη γάστρα βάζουμε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΟΥΖΟ. Δεν θέλει νερό!!
- Ψήνουμε μόνο για 20 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis