Καλαμαράκια γεμιστά με φέτα, φρέσκα μυρωδικά και λιαστές ντομάτες



ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε τα ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ με ψιλοκομμένα τα πλοκάμια τους, ΦΕΤΑ ΤΥΡΑΚΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ και ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
Στο πυρέξ ή στη γάστρα βάζουμε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΟΥΖΟ. Δεν θέλει νερό!!
Ψήνουμε μόνο για 20 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς.


Credits:

Stavros Tsalampounis
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ 
Καλαμαράκια γεμιστά με φέτα, φρέσκα μυρωδικά και λιαστές ντομάτες