Λουκουμάδες



ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. μάγια
400 γρ. νερό
100 γρ. γάλα εβαπορέ
4 κ.σ. νισεστέ
4 κ.σ. σπορέλαιο
1 πρέζα αλάτι
500 γρ. νερό

Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσουν λίγο. 
Μετά ανακατεύουμε δυνατά με το χέρι τον χυλό και τα αφήνουμε να φουσκώσουν όσο πρέπει
Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο λίγο, να μην πάρουν χρώμα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 
Μετά τα ρίχνουμε ξανά στο τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και τα ρίχνουμε στο σιρόπι που το έχουμε κάνει πρώτο για να κρυώσει.

Σιρόπι
2 ποτήρια νερό
3 ζάχαρη 
λίγο λεμόνι
Εγώ έβαλα και ένα βαζάκι σιρόπι από πορτοκάλι που είχα!

Διπλή δόση έκανα!



Credits:
Litsa Mouta
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Λουκουμάδες