Μια συνταγή που θα λατρέψετε!
Υλικά
4 κολοκυθάκια250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 αυγά
1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα (200 γρ.)
1/3 ποτηριού καλαμποκέλαιο
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 κόκκινη πιπεριά
αλάτι
πιπέρι
άνηθο (φρέσκο ή ξερό)
δυόσμο (φρέσκο ή ξερό)
λίγη φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και το λάδι και σε μία άλλη λεκανίτσα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την φρυγανιάΤα κολοκυθάκια τα τρίβουμε και τα αφήνουμε με λίγο αλατάκι σε μία σουπιέρα για μισή ώρα, ύστερα τα ζουλάμε για να φύγουν τα υγρά τους
Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφού έχουμε ρίξει λίγη φρυγανιά στον πάτο του ταψιού βάζουμε το μίγμα και από πάνω λίγη ακόμα φρυγανιά, έβαλα και λίγο σουσάμι
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη