
Μία συνταγή μου δεκαετιών!
Δοκιμάστε την αξίζει πραγματικά!
1 κρεμμύδι, σε τετραγωνάκια
χοντρό αλάτι
γλυκιά πάπρικα
Ρίγανη
Υλικά
Χοιρινό1 κρεμμύδι, σε τετραγωνάκια
χοντρό αλάτι
γλυκιά πάπρικα
Ρίγανη
1 φλυτζάνι του καφέ νερό 
Σημείωση: αν βρείτε χοιρινά μάγουλα να τα προτιμήσετε γιατί κάνουν την διαφορά, όπως έκανα πάντα εγώ.
Κόβουμε σε κομματάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί προσθέτοντας το κρεμμύδι, πάπρικα γλυκιά, αλάτι χοντρό, λίγη ρίγανη και 1 φλυτζάνι του καφέ νερό.
Εκτέλεση
Χοιρινό με λίπος πάντα αλλά να έχει και κρέας.Σημείωση: αν βρείτε χοιρινά μάγουλα να τα προτιμήσετε γιατί κάνουν την διαφορά, όπως έκανα πάντα εγώ.
Κόβουμε σε κομματάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί προσθέτοντας το κρεμμύδι, πάπρικα γλυκιά, αλάτι χοντρό, λίγη ρίγανη και 1 φλυτζάνι του καφέ νερό.
Ψήνουμε με αντιστάσεις για 1,5 ώρα περίπου και καλή απόλαυση!!
Μπορούμε να τις κάνουμε και με αυγά στο τηγάνι!


Μπορούμε να τις κάνουμε και με αυγά στο τηγάνι!


Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
