Εύκολη και νόστιμη τυρόπιτα με φέτα και γραβιέρα



ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

Υλικά
1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο
3 αυγά
300 γρ. φέτα
150 γρ. περίπου γραβιέρα
γάλα
λάδι
σουσάμι

Εκτέλεση
Σπάμε τα τυριά.
Χτυπάμε 2 αυγά με γάλα και λίγο ελαιόλαδο, τα ρίχνουμε στα τυριά, ρίχνουμε πιπεράκι και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε το ταψάκι, παίρνουμε ένα - ένα τα φύλλα και βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας γέμιση.
Τυλίγουμε μπαστουνάκι, φτιάχνουμε ένα σαλιγκάρι που το βάζουμε στην μέση του ταψιού και λαδώνουμε.
Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα και τοποθετούμε στο ταψί ώστε να αγκαλιάζουν σιγά - σιγά το σαλιγκαράκι.
Λαδώνουμε όλα τα φύλλα και τρυπάμε με το πιρούνι.
Χτυπάμε 1 αυγό με γάλα και το ρίχνουμε από πάνω. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε φούρνο με αέρα μέχρι να ροδίσει.


Credits:
Αγγελική Σκόνη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Εύκολη και νόστιμη τυρόπιτα με φέτα και γραβιέρα