
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ
Tο παραδοσιακό φαγάκι!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγάρισα το ΚΡΕΑΣ σε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ με 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ μεγάλο.
- Πρόσθεσα ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, λίγο ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΝΕΡΟ και άφησα να βράσει το κρέας περίπου 30 λεπτά.
- Στη συνέχεια πρόσθεσα το λάχανο ψιλοκομμένο, φύλλα δάφνης, αλάτι και άφησα να μαγειρευτεί.