Τούρτα νουγκατίνα αμυγδάλου

Υλικά 

για τα φύλλα νουγκατίνας

  • 6 ασπράδια μεσαίων αυγών
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. αμύγδαλο ωμό
  • 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ κανέλα

για την κρέμα

  • 500 ml γάλα πλήρες
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 45 γρ. κορν φλάουρ
  • 5 κρόκους μεσαίων αυγών
  • 50 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE λευκή κουβερτούρα

για γαρνιτούρα

  • 200 ml κρέμα γάλακτος 36%
  • 30 γρ. ζάχαρη άχνη Υλικά για το ντεκόρ
  • Κερασάκια γλασέ
  • Τριμμένο φυστίκι Αιγίνης

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Dimitrios Makriniotis