Κορμός σπέσιαλ


ΚΟΡΜΟΣ ΣΠΕΣΙΑΛ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μπολ 250 γρ. ΒΙΤΑΜ SOFT, 100 γρ. ΑΧΝΗ, 60 γρ. ΚΑΚΑΟ, 1 ΒΑΝΙΛΙΑ και 1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ ΚΟΝΙΑΚ και τα δουλεύουμε με το χέρι για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε 1 κουπα του τσαγιού ΚΑΡΥΔΙΑ ψιλοκομμενα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Βάζουμε σε ενα μπολ 200 ml ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ και βουτώντας δευτερόλεπτα ανά 3 ΜΠΙΣΚΟΤΑ από 2 πακέτα ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ τα σπάμε στο μείγμα.
Τα ανακατευουμε για 2 λεπτά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε λαδόκολλα, το κλεινουμε και προσπαθούμε ρολάροντάς το να δώσουμε το σχήμα.
Το κλεινουμε σφιχτά και το τοποθετούμε στην καταψυξη ολη νύχτα.
Την επομένη βγάζουμε την λαδοκολα και το τοποθετούμε πανω σε μια σχάρα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρι 250 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με 250 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ και ανακατεύουμε να γίνει λείο.
Το κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα 2 κ.σ. Βιτάμ.
Ανακατεύουμε, αφήνουμε 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωματιου και το ρίχνουμε πάνω στον κορμό.
Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou