Παγωτάκια σαντουιτσάκια



ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ


Μια πολύ ωραία ιδέα για γλυκο για την ημέρα του Πάσχα που μπορούμε να το ετοιμάσουμε μέρες πιο πριν!

Η συνταγή για 12 παγωτάκια
2 πακέτα μπισκότα digestive με επικάλυψη σοκολάτας
250 γρ. κρέμα γάλακτος ή φυτική κρέμα γάλακτος
3 με 4 κουταλιές ζαχαρουχο η ζάχαρη άχνη
Λίγη τρουφα για απέξω

Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο μέχρι να έχει τη μορφή γιαουρτιού (εδώ μπορούμε να προσθέσουμε ότι μας αρέσει ή τριμμένη ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ή τριμμένα ΜΠΙΣΚΟΤΑ,  ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ κ.α).
Βάζουμε την κρέμα σε κορνε σακούλα και αφού έχουμε αραδιάσει τα μισά μπισκότα με την πλευρά της σοκολάτας προς τα κάτω μοιράζουμε την κρέμα μας.
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα με την πλευρά της σοκολάτας προς τα πάνω και τα τοποθετούμε σε ένα τάπερ.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες να σφίξουν.
Ύστερα τα βγάζουμε και τα περνάμε από την τρούφα ή ότι άλλο μας αρέσει.