Πανεύκολη τούρτα Ραφαέλο



ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΡΑΦΑΕΛΟ

Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φυτική σαντιγί (στην πράσινη συσκευασία)
3 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλιας (άνθος αραβοσίτου)
1 λίτρο γάλα
3 πακέτα πτι μπερ
100 - 120 γρ. ινδοκάρυδο
λίγη κουβερτούρα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη φυτική σαντιγί.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες.
Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια.
Ενώνουμε τις κρέμες, τις χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε τα σπασμένα πτι μπερ.
Σε μεγάλο τσέρκι ρίχνουμε στον πάτο ινδοκάρυδο, βάζουμε το μείγμα και τελειώνουμε πάλι με ινδοκάρυδο.
Αν θέλουμε τρίβουμε και λίγο κουβερτούρα από πάνω.
Τέλος το βάζουμε για τρεις ώρες στην κατάψυξη και μετά μπορούμε να το βάλουμε απλά στο ψυγείο.


Credits:
Ελενη Τσιουκανη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Πανεύκολη τούρτα Ραφαέλο