Κριτσίνια καρότου για όλες τις ώρες

Για νηστεία και όχι μόνο!

Υλικά

1 καρότο τριμμένο,
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο,
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ,
1/2 κουταλάκι αλάτι,
100 ml λάδι,
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα αλεύρια με αλάτι, μπέικιν και λάδι.
Τρίβουμε με τα χέρια να βραχεί καλά το αλεύρι και προσθέτουμε λίγο - λίγο το νερό.
Προσθέτουμε το καρότο τα ζυμώνουμε καλά και αν χρειαστεί λαδώνουμε λίγο τα χέρια μου για να μην κολλάει η ζύμη.
Πλάθουμε σε κορδόνια και ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
Δημιουργός συνταγής: Βασιλικη Μπερμπιλαγκα