Απλά και πεντανόστιμα Βραχάκια



ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ

Υλικά
1 κούπα αμύγδαλα με τη φλούδα, τα ψήνω στο γκριλ μέχρι να αλλάξουν χρώμα
1/2 κούπα φουντούκια ψημένα
2 κουβερτούρες
1 κ.σ. ηλιέλαιο

Εκτέλεση
Λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, ρίχνω το ηλιέλαιο και ανακατεύω καλά.
Προσθέτω τους ξηρούς καρπούς, ανακατεύω και τοποθετώ με κουτάλι τα βραχάκια πάνω σε μια λαδόκολλα.
Βάζω στο ψυγείο για να παγώσει η κουβερτούρα.


Credits:
Βουλα Πολυζου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Απλά και πεντανόστιμα Βραχάκια