Μπουγιουρντί


ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε πήλινο ή άλλο μικρό σκεύος ΦΕΤΑ τριμμένη με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια, λίγη ΡΙΓΑΝΗ, κομμένες ΝΤΟΜΑΤΕΣ, τριμμένο ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ (αν αγαπάτε το καυτερό βάλτε ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, εγώ έβαλα ΜΠΟΥΚΟΒΟ).
Βάζουμε λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.


Credits:
Μένια Στεφοπούλου
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Μπουγιουρντί