Μπουγιουρντί


ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε σε πήλινο ή άλλο μικρό σκεύος ΦΕΤΑ τριμμένη με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια, λίγη ΡΙΓΑΝΗ, κομμένες ΝΤΟΜΑΤΕΣ, τριμμένο ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ (αν αγαπάτε το καυτερό βάλτε ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, εγώ έβαλα ΜΠΟΥΚΟΒΟ).
  • Βάζουμε λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.


Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget