Ριζότο με μανιτάρια σβησμένο με μαυροδάφνη



ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζω τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ μαζί με λίγο ΚΡΕΜΜΥΔΙ και λίγο ΠΡΑΣΟ.
Μόλις μαλακώσουν ρίχνω και το ΡΥΖΙ (ΚΑΡΟΛΙΝΑ) μαζί με λίγο ΣΚΟΡΔΟ.
Τα σοταρω για ένα λεπτό και σβήνω με 2 σφηνάκια ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ.
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ και ρίχνω λίγο - λίγο ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ.
Χαμηλώνω τη φωτιά και ανακατεύω.
Μόλις πιει το ΖΩΜΟ ρίχνω κι άλλον.
Μόλις μαλακωσει το ρύζι προσθέτω μια κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ και τρίβω μπόλικη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.


Credits: