Δοκιμάστε το αξίζει πραγματικά!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε στην κατσαρόλα την ΦΑΒΑ (βράζουμε φάβα με ένα μεγάλο ΚΡΕΜΜΥΔΙ).Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη και στο μπολ προσθέτουμε το μίγμα, 1 ΑΥΓΟ, 200 γρ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ σε τετραγωνάκια, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΦΡΥΓΑΝΙΑ όσο χρειαστεί.
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει λίγο.
Πανάρουμε με καλαμποκάλευρο - σουσάμι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Συνοδεύεται με σπιτικό ΤΖΑΤΖΙΚΙ και σπιτική ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ.
Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis