Νόστιμες κροκέτες φάβας παναρισμένες με καλαμποκάλευρο και σουσάμι



ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΦΑΒΑΣ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ

Δοκιμάστε το αξίζει πραγματικά!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε στην κατσαρόλα την ΦΑΒΑ (βράζουμε φάβα με ένα μεγάλο ΚΡΕΜΜΥΔΙ).
Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη και στο μπολ προσθέτουμε το μίγμα, 1 ΑΥΓΟ, 200 γρ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ σε τετραγωνάκια, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΦΡΥΓΑΝΙΑ όσο χρειαστεί.
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει λίγο.
Πανάρουμε με καλαμποκάλευρο - σουσάμι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Συνοδεύεται με σπιτικό ΤΖΑΤΖΙΚΙ και σπιτική ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ.



Credits:
Stavros Tsalampounis
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ