Υλικά
Ζύμη
- 300 γρ. αλεύρι
 - 1 φακελάκι ξηρή μάγια
 - 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
 - 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Νερό χλιαρό όσο πάρει
 
Ζυμώνουμε και το σκεπάζουμε να φουσκώσει ενώ παράλληλα κάνουμε τη γέμιση.
Γέμιση
- Πατάτα βρασμένη, πολτοποιούμε και προσθέτουμε φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μαϊντανό, ρίγανη και αλάτι.
 - Ζαμπόν - κασέρι σε κυβάκια.
 - Φέτα τυρί, αυγό, ρίγανη.
 
Εκτέλεση
- Κάνουμε πιτάκια τη ζύμη και βάζουμε την γέμιση της αρεσκείας μας.
 - Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο.
 
Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis