Πιροσκί τριών γεύσεων

Πιροσκί με πατάτα, ζαμπόν - κασέρι και φέτα

Υλικά

Ζύμη

  • 300 γρ. αλεύρι
  • 1 φακελάκι ξηρή μάγια
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Νερό χλιαρό όσο πάρει
Ζυμώνουμε και το σκεπάζουμε να φουσκώσει ενώ παράλληλα κάνουμε τη γέμιση.

Γέμιση

  • Πατάτα βρασμένη, πολτοποιούμε και προσθέτουμε φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μαϊντανό, ρίγανη και αλάτι.
  • Ζαμπόν - κασέρι σε κυβάκια.
  • Φέτα τυρί, αυγό, ρίγανη.

Εκτέλεση

  1. Κάνουμε πιτάκια τη ζύμη και βάζουμε την γέμιση της αρεσκείας μας.
  2. Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο.
Πιροσκί με πατάτα, ζαμπόν - κασέρι και φέταΠιροσκί με πατάτα, ζαμπόν - κασέρι και φέτα
Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis