Νηστίσιμη μακαρονάδα με κιμά μανιταριών


ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Υλικά
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 μέγαλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτί μανιτάρια κονσέρβα, περασμένα από το μούλτι να γίνουν κιμάς
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
1 κουτί ντοματάκια κον κασέ
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας μας βρασμένα

Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο ζεστό λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν.
Προσθέτουμε τα αλεσμένα μανιτάρια και σοτάρουμε για λίγο.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το κον-κασέ και τον πελτέ.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα μας να σιγοβράζει μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της και να μείνει μόνο με το λάδι.
Βάζουμε σε πιατέλα τα μακαρόνια μας, απλώνουμε μπόλικη σάλτσα και πασπαλίζουμε με φυτικό τυρί.
Με τον συγκεκριμένο κιμά μπορούμε να φτιάξουμε και πολλά άλλα νηστίσιμα φαγητά!