Φανταστικό φραουλένιο γλυκό ψυγείου



ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΡΑΟΥΛΕΝΙΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ

Γλυκάρα σπέσιαλ φραουλένια δροσιστική και πολύ ελαφριά!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ (για 26άρα φόρμα)
250 γρ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ περασμένα από το μούλτι τα ανακατεύω με 100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ, τα στρώνω πατώντας στη φόρμα και βάζω στο ψυγείο.
Ετοιμάζω ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ όπως λέει το κουτί.
Στρώνω πάνω από τα μπισκότα ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ (αν είναι μεγάλες τις κόβω στη μέση) και ρίχνω από πάνω το ΖΕΛΕ.
Βάζω στο ψυγείο μέχρι να πήξει ή αν βιάζομαι βάζω για μισή ώρα στην κατάψυξη.
Σε μία κατσαρόλα ετοιμάζω την κρέμα με ένα λίτρο ΓΑΛΑ, 3 κουταλιές ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ, μια κούπα ΖΑΧΑΡΗ και ένα φάκελο ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ αυτή που βράζει.
Μόλις έχει πήξει το ζελέ και έχει μισοκρυωσει η κρέμα την ρίχνω από πάνω, βάζω στο ψυγείο για μία ώρα και μετά στρώνω ΣΑΝΤΙΓΙ.
Στολίζω με ΦΡΑΟΥΛΕΣ!


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ