Τηγανιά χοιρινή



ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πανάρουμε με ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ το ΚΡΕΑΣ (που δίνει περισσότερο δέσιμο στην σάλτσα μας) και το τηγανίζουμε ελαφρώς σε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. 
Προσθέσουμε ΚΡΕΜΜΥΔΙ και ΣΚΟΡΔΟ να ροδίσουν, λίγο ΝΕΡΑΚΙ να πάρει μια βράση και στη συνέχεια ρίχνουμε από 1 κουταλιά ΜΕΛΙ και ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, το ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ και το ΞΥΣΜΑ του.
Πριν σβήσουμε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ΡΙΓΑΝΗ.
Βράζουμε ΠΑΤΑΤΕΣ, τις πολτοποιούμε και προσθέτουμε λίγο από το ΖΩΜΟ της τηγανιάς που κάνει τη διαφορά.



Credits:
Stavros Tsalampounis
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ