ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Η νοστιμιά στο πιάτο μας !!!
Πως το λένε δε ξέρω αυτό που ξέρω είναι ότι τα πιάτα μας δε θέλουν πλύσιμο!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Φτιάχνω πρώτα τον ΚΙΜΑ (μισό κιλό).
- Τον σοτάρω με ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
- Σβήνω με ΚΡΑΣΙ.
- Ρίχνω 3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ περασμένες από το μουλτι, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΚΑΝΕΛΑ και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου.
- Ωστόσο κόβω ΠΑΤΑΤΕΣ ροδέλες και τις περνάω από το τηγάνι.
- Μόλις γίνει ο ΚΙΜΑΣ σε ταψάκι στρώνω ΠΑΤΑΤΕΣ ρίχνω ΜΙΞ ΤΥΡΙΩΝ, ΚΙΜΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ψιλοκομμένο, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΤΥΡΙΑ, ΚΙΜΑ και κλείνω με ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΙΞ ΤΥΡΙΩΝ.
- Τέλος φέτες ΝΤΟΜΑΤΑΣ και 2 φέτες ΓΚΟΥΝΤΑ κομμένο κομμάτια.
- Ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να λιώσουν τα τυριά!