Καλαμαράκια τηγανητά με τραγανή κρούστα



ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ


Πως Φτιάχνω Καλαμαράκια Τηγανιτά με Τραγανή Κρούστα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Μελωμένα Μέσα Όπως στις Ταβέρνες !!!

Υλικά

  • 1 κιλό μέτρια καλαμαράκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα
  • χυμό ενός λεμονιού
  • 70 ml ούζο (1 μικρό φλιτζανάκι του καφέ)
  • αλάτι
  • αλεύρι για το πανάρισμα
  • ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί




Credits:
Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς