Καλαμαράκια τηγανητά με τραγανή κρούστα

Πως Φτιάχνω Καλαμαράκια Τηγανιτά με Τραγανή Κρούστα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Μελωμένα Μέσα Όπως στις Ταβέρνες !!!

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ


Πως Φτιάχνω Καλαμαράκια Τηγανιτά με Τραγανή Κρούστα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Μελωμένα Μέσα Όπως στις Ταβέρνες !!!

Υλικά

  • 1 κιλό μέτρια καλαμαράκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα
  • χυμό ενός λεμονιού
  • 70 ml ούζο (1 μικρό φλιτζανάκι του καφέ)
  • αλάτι
  • αλεύρι για το πανάρισμα
  • ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget