Καλαμαράκια τηγανητά με τραγανή κρούστα



ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ

Πως Φτιάχνω Καλαμαράκια Τηγανιτά με Τραγανή Κρούστα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Μελωμένα Μέσα Όπως στις Ταβέρνες !!!

ΥΛΙΚΑ
καλαμαρακια - 1 κιλο μετρια φρεσκα η’κατεψυγμενα
χυμό λεμόνι - 1 λεμονι
ουζο 70 ml - 1 φλυτζανακι μικρο του καφε
Αλατι
αλευρι - για το παναρισμα
Καλαμποκελαιο η ηλιελαιο - για το τηγανισμα


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί




Credits:
Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς