
Ένα υπέροχο παγωτό με σοκολατένια βάση, τραγανή μαρέγκα και βελούδινο παγωτό βανίλιας χωρίς παγωτομηχανή!
Υλικά
Για τις Μαρέγκες
- 100 γρ Ασπράδι Αυγού
- 100 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ ζάχαρη άχνη
Για το Παγωτό Βανίλια
- 280 γρ Γάλα πλήρες 3,5 %
- 3 βανίλιες
- 6 κρόκοι Αυγών μεσαίου Μεγέθους
- 200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 γρ Κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε
- Παχύρευστη μορφή σαν γιαούρτι
- Λιωμένη Σοκολάτα Κουβερτούρα
- Σαντιγί και γλυκό του κουταλιού κερασάκι ή βύσσινο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Bake It